torsdag 6 november 2014

Katastrof i bondeland...

Vad är det som händer egentligen ?

Igår var det onsdag och då är det ju Bonde söker fru som ni alla känner till vid det här laget. Naturligtvis satt jag bänkad vid TVn och väntade på att det skulle börja hända något.

Och hända gjorde det. Inte något roligt, inte något spännande och inga direkta konflikter, men däremot verkar det gå någon slags infektion bland årets tjejer att de ger upp direkt och åker hem.

Igår lämnade ännu en tjej Broilerbonden. Ingen katastrof då det egentligen var den som man fått minst känsla för. Men självklart är det ett nederlag. Han har ju ändå satsat på personen, men det är klart. Finns det inga känslor och man inte tror att det kan uppstå några heller så är det väl lika bra att ge upp direkt och istället ge de andra möjligheten.

De två som nu är kvar verkar dock intresserade och vi får väl se vad som händer.

Sedan blev även Casanovabonden lämnad av en av sina tjejer. Han skulle precis göra ett val när Linda frågar om någon har något att säga och då är det en som säger att hon tänker åka hem. Han slapp ju genom detta göra ett val. Men här tycker jag det var synd då hon dessutom var den tjej som jag uppfattade som trevligast och mest jordnära. Kanske för att hon var lite äldre än de andra.

Nåja, synd var det och detta innebär att nu har alltså 3 tjejer valt att lämna programmet och bara två blivit bortvalda. Det går åt helt fel håll i år.

Men det är som det är. I tjuvtitten inför nästa vecka så verkar det också bli lite tjafs och bråk då. Antagligen är det ingenting utan bara någon TV4 klipper ihop för att få folk nyfikna.

Men den som lever får se.

Med detta önskar jag en god torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar